Hμερίδα με θέμα: Η Πολιτιστική Κληρονομιά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (ένοπλες συρράξεις και φυσικές καταστροφές) – Τρίτη 8/5/2018

Με την ευκαιρία της επετείου εκατό χρόνων (1918-2018) από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου το Λύκειον των Ελληνίδων οργανώνει ημερίδα με θέμα: Η Πολιτιστική Κληρονομιά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (ένοπλες συρράξεις και φυσικές καταστροφές) την Τρίτη 8 Μαΐου 2018, από 18.00 -21.00 (Δημοκρίτου 14, ΤΚ. 106 73, Τηλ. 210 3628978, 210 3639704, Ε-mail: info@lykeionellinidon.gr).

Πρόκληση      Δελτίο Τύπου

Ομιλητές  θα είναι ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέας Βάλτερ Πούχνερ, η νομική σύμβουλος του ΥΠΕΞ και Δρ Δημοσίου Δικαίου Άρτεμις Παπαθανασίου, η Διευθύντρια Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς ΥΠΠΟΑ Σταυρούλα Φωτοπούλου, ο ιστορικός Δρ. Νίκος Ανδριώτης και η Έφορος του Τμήματος Εθνικών Παραδόσεων και Λαογραφικού Αρχείου του Λυκείου των Ελληνίδων Αθηνά Συναρέλλη. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Κατερίνα Δασκαλάκη, ειδική γραμματέας του Λυκείου των Ελληνίδων.