Παρουσίαση βιβλίου Δρ Αλέξανδρου Καπανιάρη με τίτλο: «Ψηφιακή Λαογραφία και Εκπαίδευση: Εμπλουτισμένα Μέσα & Καινοτόμες Προσεγγίσεις στη Διδακτική του Λαϊκού Πολιτισμού»

Mε ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Αλέξανδρου Καπανιάρη με τίτλο «Ψηφιακή Λαογραφία και Εκπαίδευση: Εμπλουτισμένα Μέσα & Καινοτόμες Προσεγγίσεις στη Διδακτική του Λαϊκού Πολιτισμού» που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:30 στην Λαϊκή Βιβλιοθήκη Βόλου (Κωνσταντά 137 – Κ. Καρτάλη).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

– Μαρία Γκασούκα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
– Βίλλυ Φωτόπουλου, Διευθύντρια Νεώτερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.
– Πάρης Ποτηρόπουλος, Εντεταλμένος Ερευνητής του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.